Home / Administratie / Consiliul Local Târgu Mureș convocat în ședință extraordinară

Consiliul Local Târgu Mureș convocat în ședință extraordinară

Distribuie

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt convocați să participe vineri, 8 decembrie, de la ora 11.00, online, la o ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureș.

Potrivit convocatorului, document făcut public pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, ordinea de zi a ședinței conține următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării etapei II a proiectului „Reabilitare, consolidare și mansardare Școala Gimnazială “ Friedrich Schiller” din municipiul Târgu Mureș”, cod SMIS 124368, propus pentru etapizare în cadrul Programului Regiunea Centru 2021-2027, în scopul finalizării integrale precum și susținerea cheltuielilor necesare.

2. Proiect de hotărâre privind implementării etapei II a proiectului „Reconversia funcțională și/sau reutilizarea unor terenuri și suprafețe abandonate și neutilizate din interiorul Municipiului Târgu Mureș” SMIS 128055, propus pentru etapizare în cadrul Programul Regiunea Centru 2021-2027, în scopul finalizării integrale precum și susținerea cheltuielilor necesare.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării etapei II a proiectului ”Reamenajarea spațiilor urbane cu centru multifuncțional în zonele de locuit marginalizate, în vederea creării de facilități destinate utilizării publice în zone marginalizate din municipiul Târgu Mureș” cod SMIS 128083, propus pentru etapizare în cadrul Programului Regiunea Centru 2021- 2027, în scopul finalizării integrale precum și susținerea cheltuielilor necesare.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării etapei II a proiectului „Reamenajarea infrastructurii pe coridorul deservit de transportul public local pe zona Vest – Centru a Municipiului Târgu Mureș”, cod SMIS 127574, propus pentru etapizare în cadrul Programului Regiunea Centru 2021-2027, în scopul finalizării integrale precum și susținerea cheltuielilor necesare.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării etapei II a proiectului „Modernizarea transportului public de călători al Municipiului Târgu Mureș” SMIS 129526, propus pentru etapizare în cadrul Programul Regiunea Centru 2021-2027, în scopul finalizării integrale precum și susținerea cheltuielilor necesare.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului „Lucrări de creștere a eficienței energetice la clădiri rezidențiale din municipiul Târgu Mureş – LOT I”, cod SMIS 119978 finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului cu titlul „Extindere și modernizare clădire pentru amenajare creșă strada Apaductului nr. 54-56” finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului cu titlul „Școala de Arte și Meserii modernizare și reabilitare integrală, ateliere – Liceul Tehnologic Gheorghe Șincai” finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului cu titlul “Transformarea străzilor din zona cu circulație pietonală intensă – Zona Clinicilor – în trasee mai prietenoase față de pietoni și bicicliști” finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului „Modernizare strada Prutului”, cod SMIS 152389 finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului „Modernizare strada Zărandului”, cod SMIS 152332 finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului cu titlul „Amenajare grădiniță și creșă în Cartierul Belvedere” finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului cu titlul ”Sistem de management al traficului în Municipiul Târgu Mureș” finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: 20 de hectare de miriște și vegetație uscată arse într-un incendiu, lângă Scaunul Domnului

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin și ai Punctului de Lucru Deda au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.