Consiliul Local Târgu Mureș convocat în ședință extraordinară Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2009 Vizualizări

Consiliul Local Târgu Mureș convocat în ședință extraordinară

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt convocați să participe vineri, 8 decembrie, de la ora 11.00, online, la o ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureș.

Potrivit convocatorului, document făcut public pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, ordinea de zi a ședinței conține următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării etapei II a proiectului „Reabilitare, consolidare și mansardare Școala Gimnazială “ Friedrich Schiller” din municipiul Târgu Mureș”, cod SMIS 124368, propus pentru etapizare în cadrul Programului Regiunea Centru 2021-2027, în scopul finalizării integrale precum și susținerea cheltuielilor necesare.

2. Proiect de hotărâre privind implementării etapei II a proiectului „Reconversia funcțională și/sau reutilizarea unor terenuri și suprafețe abandonate și neutilizate din interiorul Municipiului Târgu Mureș” SMIS 128055, propus pentru etapizare în cadrul Programul Regiunea Centru 2021-2027, în scopul finalizării integrale precum și susținerea cheltuielilor necesare.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării etapei II a proiectului ”Reamenajarea spațiilor urbane cu centru multifuncțional în zonele de locuit marginalizate, în vederea creării de facilități destinate utilizării publice în zone marginalizate din municipiul Târgu Mureș” cod SMIS 128083, propus pentru etapizare în cadrul Programului Regiunea Centru 2021- 2027, în scopul finalizării integrale precum și susținerea cheltuielilor necesare.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării etapei II a proiectului „Reamenajarea infrastructurii pe coridorul deservit de transportul public local pe zona Vest – Centru a Municipiului Târgu Mureș”, cod SMIS 127574, propus pentru etapizare în cadrul Programului Regiunea Centru 2021-2027, în scopul finalizării integrale precum și susținerea cheltuielilor necesare.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării etapei II a proiectului „Modernizarea transportului public de călători al Municipiului Târgu Mureș” SMIS 129526, propus pentru etapizare în cadrul Programul Regiunea Centru 2021-2027, în scopul finalizării integrale precum și susținerea cheltuielilor necesare.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului „Lucrări de creștere a eficienței energetice la clădiri rezidențiale din municipiul Târgu Mureş – LOT I”, cod SMIS 119978 finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului cu titlul „Extindere și modernizare clădire pentru amenajare creșă strada Apaductului nr. 54-56” finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului cu titlul „Școala de Arte și Meserii modernizare și reabilitare integrală, ateliere – Liceul Tehnologic Gheorghe Șincai” finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului cu titlul “Transformarea străzilor din zona cu circulație pietonală intensă – Zona Clinicilor – în trasee mai prietenoase față de pietoni și bicicliști” finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului „Modernizare strada Prutului”, cod SMIS 152389 finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului „Modernizare strada Zărandului”, cod SMIS 152332 finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului cu titlul „Amenajare grădiniță și creșă în Cartierul Belvedere” finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea noii durate de implementare și a cheltuielilor estimate aferente finalizării proiectului cu titlul ”Sistem de management al traficului în Municipiul Târgu Mureș” finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE