Schimbare de proprietar pentru Shopping Park Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8518 Vizualizări

Schimbare de proprietar pentru Shopping Park Târgu Mureș

Conducerea Mitiska REIM, companie care deține în protofoliu parcuri de retail, a anunțat vânzarea celor 25 de parcuri de retail deținute în România, către LCP Group, parte a M Core, pentru suma de 219 milioane de euro, informează www.forbes.ro.

Potrivit sursei citate, unul dintre parcurile de retail, Shopping Park Târgu Mureș, se află în municipiul Târgu Mureș, pe strada Gheorghe Doja nr. 64-69. Acesta a fost dat în folosință în anul 2015 și are o suprafață comercială de 10.000 de metri pătrați, cu branduri precum C&A, Deichmann, DM, Merkur, Flanco, Optica Optifarm, Pepco, Animax, Sportisimo, Takko, KFK și Mr. Gift.

“Suntem încântați că am finalizat această tranzacție cu LCP, parte a grupului M Core, și că am asigurat asemenea profituri semnificative pentru investitorii fondurilor. Pe durata procesului de vânzare, am remarcat interesul ridicat din partea mai multor potențiali cumpărători, fapt care confirmă potențialul de profitabilitate mare pentru active care constau în parcuri de retail de înaltă calitate în Europa”, a transmis Axel Despriet, Managing Partner Mitiska REIM.

(Redacția / Foto: www.square7.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE