Diferențe mari de scoruri în etapa a XI-a din Superligă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 202 Vizualizări

Diferențe mari de scoruri în etapa a XI-a din Superligă

Cea de-a XI-a etapă a Superligii Mureșene de Minifotbal s-a încheiat marți, 12 decembrie cu scoruri strânse în ambele meciuri disputate de cele patru echipe.

Primul meci s-a desfășurat începând cu ora 20:00, pe stadionul 7 Plopi din Târgu Mureș, între ACS Portugalia Târgu Mureș și ACS Pompierii Mureșeni. Scorul final a înregistrat o diferență de 5 puncte între cele două echipe, Portugalia conducând meciul cu scorul de 6-1. Singurul gol al Pompierilor a fost marcat de Adrian Rus, în timp ce, pentru echipa învingătoare au marcat: Raul Neag, Flavius Moț, David Potor, Vlad Lupu, Denis Feier și Marcel Chiorean.

În cel de-al doilea meci disputat începând cu ora 21:00 pe același teren, diferența la scor a fost și mai mare, ACS Milu pierzând usturător în fața celor de la AFC Nova Vita cu scorul de 1-10. Singurul gol al celor de la ACS Milu a fost marcat de jucătorul Balazs Attila, celelalte 10 goluri ale echipei câștigătoare fiind marcate de Andrei Moldovan (două goluri), Laurențiu Moț, Iulian Siplacan (patru goluri), Viorel Saim, Mircea Ungur și Andrei Balea.

În ceea ce privește clasamentul înregistrat în urma penultimei etape a Superligii din acest an calendaristic, acesta nu prezintă modificări. Astfel, AFC Nova Vita se menține pe primul loc cu 28 de puncte, în timp ce, ACS Portugalia rămâne pe locul II cu 21 de puncte. ACS Pompierii Mureșeni se află pe locul III cu 12 puncte, iar ultimul loc din clasament este ocupat în continuare de ACS Milu cu 2 puncte.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE