Proiect umanitar ANOHELP: 200 de pachete, pentru 200 de familii defavorizate Comunicate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 223 Vizualizări

Proiect umanitar ANOHELP: 200 de pachete, pentru 200 de familii defavorizate

Asociația caritabilă ANOHELP aduce bucurie în 200 de gospodării defavorizate din județul Mureș. În această perioadă a anului, când atmosfera sărbătorilor îmbracă totul într-o lumină magică, Asociația ANOHELP din județul Mureș aduce o rază de speranță în viețile familiilor nevoiașe.

Cu echipa lor formată din 16 membrii cu inimi generoase și cu contribuția fiecărei persoane care a ales să doneze, ANOHELP a reușit să pregătească anul acesta 200 de cutii pline cu cele necesare pentru masa de sărbători: alimente neperisabile, dulciuri, precum și jucării sau cărți.

Acest proiect anual a devenit o tradiție pentru asociație, ajungând deja la cea de-a patra ediție. Scopul principal al campaniei este de a aduce lumină și bucurie în casele familiilor aflate în dificultate în timpul sărbătorilor.

Cu campania lor „Christmas Box”, ANOHELP continuă să aducă speranță și să demonstreze că, comunitatea poate face diferența în viața celor aflați în dificultate.

Poți contribui și tu la continuitatea proiectelor umanitare

Asociația vă solicită sprijinul și vă încurajează să vă alăturați acestui efort comun, contribuind sub diverse forme: donații de haine, jucării sau alimente neperisabile, precum și sprijin financiar pentru a asigura continuitatea proiectelor lor umanitare.

Donațiile se pot efectua oricând, în contul lor de la Banca Transilvania, IBAN: RO52BTRLRONCRT0603374902.

Pentru a vedea mai multe despre proiectele derulate până în prezent, sunteți invitați să accesați pagina lor de Facebook https://www.facebook.com/anohelp.

ANOHELP nu este doar o asociație caritabilă, ci o comunitate de tineri hotărâți să aducă schimbări reale în viețile celor mai puțin privilegiați.

Această asociație nu este nouă în domeniul acțiunilor caritabile. În trecut, au realizat proiecte remarcabile, cum ar fi construirea unei case pentru o familie nevoiașă care risca să rămână fără adăpost, achiziția de hrană pentru animalele de la adăpostul din Reghin sau furnizarea de ajutor în satul izolat Ineleț, unde nevoile erau presante și accesul dificil.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook – Anohelp

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE