O instituție socială din județul Mureș inclusă în campania ”Dăruiește Lumină” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 545 Vizualizări

O instituție socială din județul Mureș inclusă în campania ”Dăruiește Lumină”

Compania E.ON Energie România a derulat, în perioada 18-22 decembrie, cea de-a zecea ediții a campaniei „Dăruiește Lumină“.

”În această toamnă, 200 de angajați E.ON au străbătut traseul complet al Via Transilvanica, de 1.400 kilometri, de la Putna la Drobeta-Turnu Severin. În total, au fost făcuți 11 milioane de pași, însumând 8.300 de kilometri. Astfel, 200.000 kWh din cantitatea ce va fi donată în campania „Dăruiește Lumină“ reprezintă echivalentul energiei pe care angajații E.ON au adunat-o străbătând acest traseu turistic. Instituțiile incluse în actuala ediție a campaniei sunt: Institutul Oncologic „Prof. dr. Ion Chiricuţă” Cluj Napoca – Secția Oncopediatrie; Căminul de Vârstnici din Târgu Mureș; Centrul de Pedagogie Curativă din Simeria; Asociația „Lumina” din Bacău, cu primul centru din România dedicat exclusiv îngrijirii paliative a copiilor”, au informat reprezentanții companiei.

Potrivit sursei citate, campania din acest an vine și cu o premieră: în cele patru instituții vor fi montate instalații inteligente de iluminat, astfel încât fiecare copil, vârstnic sau bolnav din aceste așezăminte să simtă sărbătoarea de Crăciun. Mai exact, la fiecare 100 de interacțiuni pentru una dintre instituții, o instalație smart de iluminat festiv va fi aprinsă în timp real, pentru ca beneficiarii de acolo să se bucure de suportul comunității „Dăruiește Lumină”.

Un utilizator poate oferi lumină uneia sau mai multor instituții incluse în ediția din acest an a campaniei. În funcţie de opţiunile exprimate de românii implicaţi, cantitățile de energie vor fi distribuite către beneficiari, urmând să fie scăzute din facturile de energie electrică sau gaze naturale ale acestora.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE