ACS Kinder organizează înscrieri pentru tinerele talente Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 184 Vizualizări

ACS Kinder organizează înscrieri pentru tinerele talente

Începând de luni, 8 ianuarie, ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș organizează înscrieri pentru copiii născuți între anii 2011-2018 și selecții pentru grupele U14-U17.

De ce ACS Kinder este alegerea potrivită?

Tradiție: Staff-ul ACS Kinder se dedică selecției și formării jucătorilor pentru fotbalul de înaltă performanță de aproape două decenii.

Potrivit ACS Kinder, sportivii au adus cel mai bun punctaj din județul Mureș în clasamentul academiilor realizat de Federația Română de Fotbal, care evaluează strategia și filosofia clubului, calitatea programelor de pregătire, nivelul de pregătire al staff-ului, infrastructura și rezultatele sportive.

Echipa de antrenori este formată din profesioniști pasionați și cu experiență, gata să dezvolte și să îndrume talentele micilor fotbaliști.

„Oferim condiții excelente pentru antrenament și programe de pregătire adaptate vârstei copilului. La ACS Kinder, promovăm un mediu prietenos și competitiv, propice dezvoltării personale și sportive a fiecărui copil. Ei vor învăța nu doar să joace fotbal, ci și să lucreze în echipă, să-și dezvolte spiritul competitiv și să creeze prietenii pentru o viață.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, sună la numărul 0740.963.274 sau trimite un mesaj pe pagina noastră de facebook. Te așteptăm cu drag la ACS Kinder”, se precizează pe pagina de Facebook a ACS Kinder.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook – ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE