Vești noi despre Michael Schumacher după 10 ani de la accident Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 855 Vizualizări

Vești noi despre Michael Schumacher după 10 ani de la accident

Johnny Herbert (pilot de curse), fost coleg de echipă cu Michael Schumacher la Benetton, a primit recent informații despre starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1. Schumacher a suferit un accident grav la schi în data de 29 decembrie 2013, iar timp de peste un deceniu, publicul a rămas în întuneric cu privire la evoluția sa medicală.

Potrivit Gazeta Sporturilor, într-un interviu acordat portalului britanic „bettingsites.co.uk”, Herbert a dezvăluit informații interesante despre starea actuală a lui , Schumacher recunoscând totuși că provin din surse secundare. Întrebat de reporteri dacă a discutat cu cineva despre sănătatea lui Schumacher, Herbert a afirmat: „Am auzit de la oameni din lumea Formulei 1 că poate sta la masă. Cu toate acestea, nu am confirmare directă și nu pot face altceva decât să citesc printre rânduri. Familia a ținut totul extrem de privat și secret.”

Herbert a adăugat că, deși toți fanii ar dori să afle că lucrurile merg bine, lipsa informațiilor oficiale îi determină să presupună că nu există încă șanse semnificative de recuperare pentru Schumacher. Se pare că fostul campion ar putea să se afle într-o stare similară cu cea de după accidentul din 2013.

Cu toate acestea, există și rapoarte care aduc o notă de optimism. Ziarul suedez „Expressen” a relatat că Laila Hasanovic, iubita fiului lui Schumacher, Mick, l-a vizitat pe fostul campion de Formula 1. Această întâlnire a avut loc spre sfârșitul anului, arătând încrederea familiei într-un cerc restrâns de persoane care au acces la Schumacher.

Potrivit aceleiași surse, colaboratori apropiați, precum inginerul Ross Brawn și fostul șef al scuderiei Ferrari, Jean Todt, s-au numărat printre cei care l-au vizitat pe Schumacher.

Cu șapte titluri de campion mondial în palmares, Schumacher rămâne o figură emblematică în lumea Formulei 1, iar starea sa de sănătate continuă să fie subiectul unei atenții intense din partea fanilor și a comunității sportive.

(D.C.)

Sursa foto: RacingNews365

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE