Ce nume au ales părinții din Târgu Mureș pentru bebelușii născuți în 2023 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1122 Vizualizări

Ce nume au ales părinții din Târgu Mureș pentru bebelușii născuți în 2023

Potrivit Registrului de stare civilă din Târgu Mureș, în anul 2023, în municipiu s-au născut 1730 băieţi şi 1548 fete, iar cele mai populare prenume au fost Maria, Anna, Eva, Ştefan, David şi Bence.

Conform Registrului de stare civilă din municipiul Târgu Mureș, cele mai multe acte de naştere au fost înregistrate în lunile ianuarie, și anume 341, mai, 321, şi august, 306, iar cele mai puţine în lunile decembrie, cu un număr de 211 de acte de naștere, noiembrie, 236, repsectiv octombrie, 257.

Cele mai populare nume pentru nou-născuții anului 2023

Maria, Anna și Eva au fost preferințele noilor părinți de fete din anul 2023 din Târgu Mureș, în timp ce, Ștefan, Bence și David au fost printre cele mai întâlnite nume puse nou-născuților de sex masculin care au venit pe lume în anul precedent.  

Alte prenume alese cu precădere de părinții celor născuți în anul anterior sunt: Matei, Alexandru, Dávid, Milán dar și  Hanna, Emma, iar în topul preferințelor pentru două prenume sunt Sofia-Maria, Ilinca-Maria, Ariana-Maria, Victor-Andrei, Eva-Maria, David-Alexandru, David-Andrei, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Târgu Mureș.

(L.P.)

Sursa foto: freepik.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE