Fostul portar de la ASA 2013 Târgu Mureș, propus la Dinamo Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1532 Vizualizări

Fostul portar de la ASA 2013 Târgu Mureș, propus la Dinamo

Fostul portar de la ASA 2013 Târgu Mureș, Eduard Pap, în vârstă de 29 de ani i-a fost propus la Dinamo și poate avea posibilitatea de a reveni în campionatul intern.

Dinamo se află în căutarea unor atacanți, însă surprinzător, s-ar putea ca în zilele următoare să semneze cu un portar. Potrivit informațiilor furnizate de GSP.ro, echipa „câinilor” a primit o propunere pentru un portar cunoscut în Superliga. Eduard Pap, care s-a despărțit de FC Botoșani vara trecută, a ales să semneze cu Gyor, dar se pare că există posibilitatea să revină în România și să devină adversarul fostei sale echipe în lupta pentru evitarea retrogradării, mai ales că a fost căpitanul moldovenilor.

Conform informațiilor GSP, Dinamo se află acum în situația de a decide dacă acceptă oferta pentru Pap. Dacă transferul se va realiza, va exista o competiție intensă pentru postul de portar, în special dacă roș-albii vor face acest pas. Adnan Golubovic, în vârstă de 28 de ani, este favoritul pentru această poziție și este considerat practic imposibil de învins în poartă în prezent. Din acest motiv, Dinamo a luat decizia de a renunța la Filip Dujmovic, în vârstă de 24 de ani, contribuitor la promovare, iar acesta este în discuții pentru rezilierea contractului cu echipa din București.

Opțiunea secundară pentru postul de portar în echipă este Răzvan Began, în vârstă de 27 de ani, care a avut o prestație excelentă în primul amical din 2024, terminat la egalitate 1-1 cu Genclerbirligi.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: BotosaniNews.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE