Accident în Crăciunești. O autoutilitară a ricoșat dintr-un cap de pod în două locuințe Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 828 Vizualizări

Accident în Crăciunești. O autoutilitară a ricoșat dintr-un cap de pod în două locuințe

Marți, 16 ianuarie, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs în localitatea Crăciunești, după ce o autoutilitară, care transporta în urma sa o remorcă, a ieșit de pe carosabil în urma unei derapări și s-a izbit violent de un cap de pod. Automobilul a fost proiectat în două imobile, producând avarii serioare celor două locuințe. Șoferul a fost ulteior transporta de urgență la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Marți,16 ianuarie, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs în jurul orei 06.46, pe DJ151 D, în localitatea Crăciunești. Din primele informații, un ansamblu de vehicule, format din autoutilitară și remorcă, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite prin cercetări, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, ulterior părăsind partea carosabilă și intrând în impact cu un cap de pod. Ulterior acestui din urmă impact, ansamblul auto ar fi fost proiectat în două imobile, producându-le avarii”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Rezultat negativ la etilotest

Urmare a evenimentului, conducătorul auto, respectiv un bărbat de 48 de ani, din județul Covasna a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

La fața locului, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație fiind negativ. La evenimentul rutier au fost dirijați și reprezentanți ai I.S.C.T.R. (Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier). Polițiștii Serviciului Rutier Mureș au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc accidentul”, a mai informat sursa citată.

(L.P. / Foto: Valentin Iakob)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE