IPJ Mureș: Fără nereguli în traficul mureșean în ciuda protestelor fermierilor Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 326 Vizualizări

IPJ Mureș: Fără nereguli în traficul mureșean în ciuda protestelor fermierilor

În contextul manifestărilor ocazionate de protestul ,,transportatorilor/fermierilor” în județul Mureș și din punct de vedere al traficului rutier, până în acest moment, nu sunt înregistrate rute pe care circulația se desfășoară alternativ, pe un singur sens de deplasare, aceasta desfășurându-se în condiții normale și îngreunat în zonele în care au loc manifestări.

„În acest sens, precizăm că în municipiul reședință de județ, pe ruta destinată traficului greu circulă aproximativ 16 camioane și 5 autoturisme, cu viteză redusă.

De asemenea, arătăm că pe ruta Ungheni – Iernut și Iernut-Ungheni (tur-retur) au avut loc deplasări cu viteză redusă ale unui un marș format din aproximativ 43 de utilaje agricole, 1 camion și 50 de autoturisme, circulația desfășurându-se normal la această oră.

Reamintim încă o dată tuturor participanților la trafic a avea în atenție segmentele de drum indicate pentru a nu se crea inconveniente în deplasările personale și pentru a nu se înregistra timpi ridicați de așteptare”, a transmis IPJ Mureș.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE