„Oscar și Tanti Roz”, însuflețiți de Marius Manole și Oana Pellea Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

„Oscar și Tanti Roz”, însuflețiți de Marius Manole și Oana Pellea

Povestea lui Oscar și Tanti Roz, desprinsă din filele neprețuite ale romanului lui Eric Emmanuel Schmitt, despre un băiat de 10 ani a cărui zile îi sunt numărate, ajunge la Târgu Mureș, în perioada 12-13 februarie, fiind însuflețită de artiști de seamă într-un nou spectacol, susținut la Palatul Culturii, începând cu ora 19:00.

Această poveste nu este doar a unui băiat cu soartă cruntă, care vorbește cu divinitatea, sperând poate la salvare, ci este povestea noastră, a omenirii, a generației de astăzi. „În secolul nostru uităm de moarte, fiind atât de bolnavi de orgoliu, atât de avizi să fim noi cei mai mari, cei mai tari, cei mai buni, să avem de toate. În starea asta de <<beție>>, ni se spune: <<ai cancer>>, și atunci nimic nu mai are valoare, nimic nu mai contează…Ne dăm seama ce mici suntem, deși credeam că putem moșteni pământul”, sunt cuvintele emoționante ale lui Marius Manole, unul dintre actorii spectacolului. Cuvintele artistului ne fac să înțelegem că Oscar poate fi oricare dintre noi. Prin definiție noi, oamenii, suntem expuși pericolului, doar că, preocupați fiind de aspecte mult prea efemere ale vieții, bani, bogăție, statut, uităm că viața însăși e de „împrumut”, fără garanție.

Actorii care vor da viața acestei povești triste, dar mult prea adevărate, sunt dintre cei mai talentați: Oana Pellea (Tanti Roz), Marius Manole (Oscar), Cristina Casian (Bacon),  Antoaneta Cojocaru (Peggy Blue). Regia și dramatizarea a fost efectuată de Chris Simion Mercurian, iar scenografie de Adina Mastalier.

Biletele vor fi disponibile online, în curând.

M.R.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE