Ateliere de public speaking, la Biblioteca Județeană Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 114 Vizualizări

Ateliere de public speaking, la Biblioteca Județeană Mureș

Cuibul Democrației va organiza, începând cu data de 9 februarie, patru ateliere de public speaking, care se vor desfășura la Biblioteca Județeană Mureș în date diferite, astfel: 9 februarie, 12 februarie, 8 martie, 12 martie, în limita a 25 de locuri per atelier. Atelierele sunt destinate copiilor, cărora le vor fi exploatate resursele intrinseci cum sunt imaginația și educația. Copiii vor fi repartizați pe categorii de vârstă, astfel: grupa I (9-12 ani) care își vor desfășura activitatea în intervalul orar 14:00-16:00, respectiv grupa II (12-15 ani) care își vor desfășura activitatea în intervalul orar 16:00-18:00.

Atelierele vor fi coordonați de către Antonela Sofia Barbu, formator și inițiator al acestui proiect,  care a transmis copiilor doritori de a-și dezvolta abilitățile comunicative, următorul mesaj: „Provocarea pe care o voi îmbrățișa în perioada următoare va fi despre o călătorie pe un vapor, al cărui nume îl vor găsi copiii prezenți la cursurile de public speaking organizate la Biblioteca Județeană Mureș. Ei își vor alege singuri destinația, își vor cumpăra biletul potrivit, vor afla informații despre locurile preferate, vor construi povești și bineînțeles vor dezvălui tuturor lucrurile necesare de care ai nevoie în această călătorie”.

La finalul  celor patru ateliere, copiii vor dezvolta abilități pentru a comunica eficient prin limbajul nonverbal și umor, învățând să-și depășească timiditatea și frica de a vorbi în public. Vor învăța să structureze discursuri și să realizeze introduceri și încheieri memorabile. Atelierele includ jocuri, exerciții distractive și filme captivante pentru a stimula participanții.

Pentru detalii suplimentare sau înscrieri, cei interesați pot intra în contact cu organizatorii la următoarea adresă de e-mail: invatacusofia@gmail.com.

M. R.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE