Când se soluționează cererea de faliment împotriva Romcab SA Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2019 Vizualizări

Când se soluționează cererea de faliment împotriva Romcab SA Târgu Mureș

Coducerea Romcab SA Târgu Mureș, societate aflată în procedura reorganizării cu dreptul de administrare păstrat, conform Încheierii de ședință nr. 26/2017 pronunțată la data de 20 februarie 2017, în dosarul

nr. 50/1371/2017, aflat pe rolul Tribunalului Specializat Mureș, Secția Falimente, a publicat vineri, 2 februarie, un comunicat de presă pe pagina web a Bursei de Valori București.

”Emitem prezentul comunicat prin intermediul căruia aducem la cunoștința celor interesați că în data de 2 februarie 2024 (de fapt, în data de 1 februarie 2024, potrivit site-ului www.portal.just.ro) Judecătorul Sindic a confirmat planul de reorganizare, astfel cum a fost modificat cu prelungirea perioadei de implementare, depus de către administratorul special domnul Prosszer Zoltan şi însuşit de către administratorul judiciar RTZ & Partners SPRL, pe seama debitoarei Romcab SA”, se menționează în comunicat.

Conform portalului instanțelor din România, instanța a mai stabilit termenul ”în vederea verificării depunerii raportului prevăzut de articolul 144 din Legea nr. 85/2014, respectiv cel aferent trimestrului de execuţie al planului modificat nr. 13 (19 februarie 2024 – 18 mai 2024), pentru data de 23 mai 2024, termen acordat în continuare şi pentru soluţionarea cererii de faliment formulată de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Mureş.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE