Reguli modificate pentru vizitatorii de la Spitalul de Urgență Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2066 Vizualizări

Reguli modificate pentru vizitatorii de la Spitalul de Urgență Târgu Mureș

Începând cu data de  5 februarie 2024, Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu Mureș a modificat accesul aparținătorilor pentru vizitarea pacienților internați, la trei zile pe săptămână, anume: marți, joi și duminică, în intervalul orar 14:00-18:00.

Această modificare survine ca o modalitate de prevenire și limitare a infecțiilor asociate asistenței medicale, în special a infecțiilor cu cale de transmitere aeriană. Tot în acest sens, vizitatorii au obligația de a purta echipament de protecție și de a respecta instrucțiunile personalului medico-sanitar de prevenire a transmiterii infecțiilor.

„În secţiile în care se înregistrează focare de gripă/infecţii respiratorii acute sau cel puţin 3 cazuri de gripă/infecţii respiratorii acute aflate simultan în secţie, se sistează accesul aparţinătorilor”, au mai precizat reprezentanții instituției medicale.

În ceea ce privește vizitarea pacienților aflați în stare terminală, accesul  aparținătorilor va fi posibil cu acordul medicului curant/al medicului de gardă și al medicului șef de secție/compartiment, iar orarul va fi stabilit telefonic, de comun acord.

M.R.

Sursa foto: Centru Screening Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE