Adăpostul FIDUCIA, munca de voluntariat ca gest nobil Social
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Adăpostul FIDUCIA, munca de voluntariat ca gest nobil

Dacă ne unim forțele putem aduce schimbări semnificative în viețile animalelor abandonate. Fundația Pentru Protecția Animalelor “FIDUCIA” (Încredere) încurajează voluntariatul, pentru că reunește oameni deosebiți care împărtășesc calități și interese similare și este terenul perfect pentru a construi prietenii minunate. Oricine poate ajuta, chiar dacă nu are experiență în domeniu sau cunoștințe medicale. Veți vedea impactul pe care îl are acest tip de angajament pe care oricare dintre noi îl poate face.

Fundația Pentru Protecția Animalelor “FIDUCIA” (Încredere) din Reghin s-a înființat în anul 2000 cu scopul de a oferi un adăpost câinilor abandonați din Reghin și împrejurimi. Fondatorul adăpostului este d-na Lidia Maier, care prin munca ei plină de abnegație a salvat viața mai multor sute de câini. Mihaela Maier duce mai departe activitatea nobilă începută de mama ei, la ora actuală are în grijă 400 de câini.

”Gestionarea câinilor fără stăpân este o problemă socială. Încurajez pe toată lumea să adopte, nu să cumpere, fiecare câine luat de pe stradă sau din adăpost este la fel de receptiv și de iubitor. Este în natura umană să ajutăm, cei care iubesc animalele doresc adesea să ofere ceva din ei înșiși celor aflați în cea mai grea situație, cei fără adăpost. Aș dori să fac apel la cetățenii din orașul nostru, dacă dispun de timp liber și pot să-și consacre două-trei ore pentru a fi de folos necuvântătoarelor, să vină în adăpost, am avea nevoie de voluntari în special pentru socializarea cățeilor adolescenți. E important să se obișnuiască cu apropierea omului, să nu ajungă la maturitate cu anxietăți, să fie sociabili. Totodată, redirecționarea celor 3,5% din impozitul anual pe venit este mai important ca oricând pentru noi  ”, a menționat Mihaela Maier.

Cățeii de toate vârstele așteaptă cu nerăbdare să-și găsească o casă iubitoare, pentru că fiecare animal merită o șansă la fericire și dragoste. Cu toții putem contribui la reducerea numărului de animale fără stăpân, sterilizarea este una din măsurile concrete de stopare a abandonului canin, a concluzionat Mihaela Maier. Creșterea conștientizării asupra responsabilităților legate de adopție și îngrijirea animalelor este esențială pentru a asigura un viitor mai luminos pentru cățeii și pisicile nimănui.

CONT BANCAR IBAN:

RO 92BRDE 270SV13482522700

BRD REGHIN

Fundația Pentru Protecția Animalelor “FIDUCIA” Reghin, CIF: 12731489.

Numere de telefon 0745549357 și 0749188494

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE