Tir cu arcul: Tamás Móréh, campion naţional în sală Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

Tir cu arcul: Tamás Móréh, campion naţional în sală

Tamás Móréh a devenit campion național în competiția de tir cu arcul în sală și vicecampion la echipe mixte alături de Fecioru Ilinca. Weekend-ul trecut a avut loc Campionatul Național de Indoor, organizat de Federația Română de Tir cu Arcul, la Aninoasa.

Astfel, CSM Târgu Mureș a fost reprezentat de Tamás Móréh la categoria Recurve U21, de Ilinca Fecioru la categoria Recurve Seniori Feminin și de Șerban Răchită la categoria Compound Seniori Masculin. Tamás a câștigat aurul și a stabilit un nou record național.

Aur şi nou record naţional pentru Tamás

Potrivit CSM, acesta a obținut cel mai bun rezultat, poziționându-se pe locul I după rundele de calificări și stabilind un nou record național de 582 de puncte din 600 posibile. În sferturi, Tamás l-a învins pe Bilaus Robert cu scorul de 6-0, în semifinală a trecut de Hritcan Patrick cu scorul de 6-2, iar în finală l-a învins pe Condurache Nectarie cu scorul de 6-2.

Fecioru Ilinca s-a clasat pe locul 5 după calificări și a pierdut primul meci în fazele eliminatorii, însă a câștigat medalia de argint la echipe mixte împreună cu Tamás.

Șerban Răchită, eliminat în primul meci din fazele eliminatorii

Tandemul a avut două lupte strânse în fazele eliminatorii, ambele câștigate la shoot-off: 20-20 în primul meci, apoi 20-19 în fața celei mai bune echipe mixte. Din păcate, de această dată, Șerban nu a reușit să obțină o medalie, el fiind eliminat în primul meci din fazele eliminatorii.

Potrivit aceleiași surse, pentru Tamás urmează o scurtă perioadă de odihnă, iar apoi va participa împreună cu lotul național de Recurve Olimpic la Campionatul European Indoor din Varazdin, Croația, în perioada 19-24 februarie. Pentru ceilalți sportivi urmează o perioadă de pregătire și antrenamente înainte de începerea sezonului Outdoor la sfârșitul lunii martie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE