Furt de scule electrice în Sângeorgiu de Pădure Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 163 Vizualizări

Furt de scule electrice în Sângeorgiu de Pădure

Polițiștii orașului Sângeorgiu de Pădure, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, au efectuat miercuri, 14 februarie, două percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată și reținută de polițiști, iar prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

”Din probatoriul administrat de polițiști reiese faptul că cel în cauză ar fi pătruns prin efracție, în noaptea de 4/5 februarie 2024, într-o anexă gospodărească din orașul Sângeorgiu de Pădure, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice, în valoare de aproximativ 2.000 de lei. Cu ocazia perchezițiilor efectuate în aceeași localitate, au fost identificate bunurile reclamate a fi sustrase, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Un bărbat de 37 de ani, din Sângeorgiu de Pădure, bănuit de săvârșirea faptei, a fost condus la sediul unității de poliție pentru audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform sursei citate, în cursul zilei de joi, 15 februarie, acesta urmează a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE