Și fetele știu să joace fotbal: performanță frumoasă a echipei Școlii Gimnaziale Sâncraiu de Mureș Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 338 Vizualizări

Și fetele știu să joace fotbal: performanță frumoasă a echipei Școlii Gimnaziale Sâncraiu de Mureș

Echipa de fotbal feminin a Școlii Gimnaziale Sâncraiu de Mureș a câștigat, în urmă cu câteva zile, faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal feminin – Cupa Tymbark Junior, clasele V-VI.

Competiția s-a desfășurat între cinci echipe, în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Serafim Duicu” din Târgu Mureș, iar sportivele care au reprezentat Școala Gimnazială din Sâncraiu de Mureș au obținut următoarele rezultate: 2-2 cu Școala Gimnazială ”Serafim Duicu” Târgu-Mureș, 2-0 cu Școala Gimnazială ”S. Illyes Lajos” Sovata, 4-0 cu Școala Gimnazială ”Bernády György” Târgu-Mureș și 4-0 cu Școala Gimnazială Iernut.

”Cu aceste performanțe remarcabile, echipa de fotbal feminin de la Școala Gimnazială Sâncraiu de Mureș a obținut locul I pe plan județean, câștigând astfel calificarea meritată la etapa zonală a competiției. Efortul, determinarea și abilitățile sportive ale acestor tinere talente au fost apreciate pe deplin de către comunitatea școlară. Felicităm echipa de fete pentru succesul lor și le urăm mult succes în etapele viitoare ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Echipa, alcătuită din Iosif Raluca Denisa, Vas Sofia Minodora, Păcurar Maria, Mogos-Luca Maya Amely, Mușat Adina Maria, Feurdean Daria Cristina, Ludușan Alesia Melisa, Ludușan Denisa Andreea, Sângerozan Ariana Claudia, Gheorghiță Mara Ilinca, a fost condusă cu pasiune și experiență de către domnul profesor Pop Romulus Cezar”, au informat reprezentanții Școlii Gimnaziale Sâncraiu de Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE