CSM Târgu Mureș, înfrângere în fața formației CSO Voluntari Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

CSM Târgu Mureș, înfrângere în fața formației CSO Voluntari

Joi, 7 martie, s-a desfășurat etapa cu numărul 23 din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM), unde CSM Târgu Mureș a disputat un meci împotriva formației CSO Voluntari.

Potrivit CSM Târgu Mureș, rezultatul meciului a fost următorul:

CSM Târgu Mureş – CSO Voluntari: 74-92 (22-25, 17-24, 19-21, 16-22)

Marcatorii echipei din cadrul acestui meci au fost: Gajovic 18 (2×3), + 6 recuperări + 8 ass, Sánta 18, Lowrance 12 (1×3), Jeremic 11 (2×3), Borşa 11 (1×3), Nistor 3 (1×3), Bölöni 3 (1×3) și Person 2 + 9 ass. Totodată, au mai jucat Mureşan și Sólyom.

„Am început meciul cu ratări din poziţii favorabile, dar şi cu un coş al lui Sánta, revenit pe parchet după o accidentare. Oaspeţii au preluat conducerea foarte repede şi din păcate pentru noi, nici nu au mai scăpat-o până la final.

Băieţii lui George Trif s-au chinuit să revină pe tabelă, dar cei din Voluntari au prins o zi de graţie la aruncările de la distanţă. În prima repriză au avut 8 reuşite din 12 încercări (procentaj excelent de 66%!)”, se precizează pe pagina CSM Târgu Mureș.

Potrivit aceleiași surse, în cel de-al doilea sfert, tripla lui Lowrance a adus echipa noastră la o diferență de două puncte. În scurt timp, a venit replica lui Polyák, tot de la distanță. În minutul 14, Lowrance a readus din nou echipa la -2, dar au făcut pași greșiți, au ratat din nou sub panou și tot Polyák a reușit să înscrie o altă triplă.

Sánta a redus din nou diferența la o singură posesie prin două aruncări libere reușite, iar de această dată Tohătan a reușit o aruncare de la distanță, urmată din nou de fostul jucător al Târgu Mureșului. Cele două aruncări libere ale aceluiași Tohătan au dus pentru prima dată oaspeții la o diferență de două cifre. Tripla lui Bölöni în ultimul minut al sfertului a adus diferența la 10 puncte la pauză.

„După reluare am încercat din răsputeri să venim mai aproape, am ajuns şi la 5 puncte în spatele Voluntariului, dar nu ne-am putut apropia şi mai mult. Mereu s-a găsit un jucător din tabăra oaspeţilor, care a reuşit o aruncare de la distanţă.

La mijlocul ultimului sfert am mai reuşit un parţial de 8-0 prin 5 puncte ale lui Borşa şi o triplă a lui Gajovic, iar antrenorul oaspeţilor a cerut timp de odihnă. După timeout-ul celor din Voluntari ei au marcat 11 puncte, iar noi 2, astfel s-a decis soarta partidei”, se mai precizează pe pagina CSM.

Astfel, echipa mureșeană rămâne cu 5 victorii în grupa 1-10. Urmează meciul de la Cluj Napoca, după care două partide extrem de importante, disputate în fața celor de la Dinamo şi Rapid, ambele pe teren propriu într-un decurs de 3 zile.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Kádár Csongor Krisztián

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE