Famaciștii în vizită la Liceul Silvic Gurghiu Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

Famaciștii în vizită la Liceul Silvic Gurghiu

Un grup de cadre didactice și cercetători ai Facultății de Farmacie – UMFST G.E. Palade din Târgu Mureș s-a deplasat vineri, 15 martie 2024, la Școala Primară din localitatea Cașva – Liceul Silvic Gurghiu, județul Mureș, pentru a le oferi unor copii frumoși o mică incursiune în lumea magică a culorilor și reacțiilor chimice. Entuziasmul elevilor, curiozitatea și creativitatea lor s-au împletit perfect cu experimentele chimice „miraculoase” realizate de conf. univ. dr. Anca-Gabriela Cârje și cerc. șt. III dr. Lénárd Farczádi, făcând din această activitate una de suflet și „magie”, atât pentru micii învățăcei, cât și pentru profesorii și colaboratorii implicați.

Cadrele didactice exemplare care țin aproape învățătura de comunitate în această mică școală rurală, curată și frumoasă sunt prof. dr. ing. Marcel Mîndru – director, prof. Elena Matei – coordonator implementare proiect, prof. Denisa Chirteș, prof. Maria Boar.

Evenimentul a fost posibil prin programul „Științescu Mureș” implementat de Fundația Comunitară Mureș, în parteneriat cu Federația „Fundațiile Comunitare din România”, și prin programul „Science Ongoing” al Asociației pentru Știință și Cercetare.

”Vă prezentăm în imagini câteva momente ale acestei acțiuni și gândurile elevilor exprimate prin desene făcute în carnetele lor Farma UMFST! Vă așteptăm în excursie la Târgu Mureș, dragi elevi! Avem multe alte lucruri minunate să vă arătăm! ” au transmis pe pagina de facebook reprezentanți ai Facultății de Farmacie – UMFST Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE