Investiție de 2,1 milioane de euro pentru mansardarea unei grădinițe din Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 215 Vizualizări

Investiție de 2,1 milioane de euro pentru mansardarea unei grădinițe din Târgu Mureș

Conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș a atribuit, în data de 11 martie 2024, societății Kronos Life Construct SRL Târgu Mureș, în calitate de lider al asocierii SC Kronos Life Construct SRL Târgu Mureș – SC Construct CC SRL Târgu Mureș, un contract în valoare de 10.431.454 de lei (aproximativ 2,1 milioane de euro), fără TVA, pentru obiectivul de investiție ”PT și execuție mansardare Grădiniță cu Program Prelungit ”Lumea Copiilor”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit informațiilor furnizate în Caietul de sarcini al licitației, amplasamentul se găsește în intravilanul municipiului Târgu Mureș, construcția și terenul aflându-se în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureș.

”Terenul are suprafața de 1.748 de metri pătrați conform extrasului de carte funciară nr. 138744 Municipiul Târgu Mureș și 2.261 de metri pătrați conform măsuratorilor. Clădirea este identificată în cadrul extrasului de carte funciară, are regimul de înălțime Parter + Mansardă. În cadrul clădirii, funcționează Grădinița cu Program Prelungit ”Lumea Copiilor” Târgu Mureș”, se menționează în documentul aprobat de către Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

În același document se mai precizează că imobilul existent are formă de „L”, un regim de înălțime de Parter + Mansardă și o suprafață construită la sol de 563 de metri pătrați.

”Clădirea a fost reamenajată în 2007, an în care au fost făcute mai multe intervenții asupra ei, precum și construcția unui nou corp în partea de sud. Grădinița cu Program Prelungit are în componență opt săli de grupă, cu patru grupuri sanitare pentru copii, vestiare, depozite pentru materiale didactice, cabinet medical și izolator, precum și o zonă la parter în care funcționează o bucătărie în care se prepară gustările și prânzul copiilor. În prezent, în grădiniță sunt 208 copii și 36 de cadre didactice și personal auxiliar. Accesul auto și pietonal în incintă se face prin strada Voinicenilor”, se mai arată în Caietul de sarcini al licitației.

Durata contractului va fi de 26 de luni, din care 5 luni pentru proiectare, o lună pentru obținerea unor avize și 18 luni pentru execuția lucrărilor.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE