Tradiția ”Marșului pentru Viață” continuă la Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 479 Vizualizări

Tradiția ”Marșului pentru Viață” continuă la Târgu Mureș

Cea de-a XIII-a ediție locală a ”Marșului pentru Viață” se va desfășura sâmbătă, 30 martie, de la ora 11.00, în Piața Teatrului din Târgu Mureș.

Potrivit organizatorilor, Protopopiatul greco-catolic din Târgu Mureș în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox, Fundația Buckner și Primăria Municipiului Târgu Mureș, alături de alte culte creștine și organizații pro-viață. tema evenimentului din acest an este ”Construim împreună pentru VIAȚĂ.”

”Construim împreună o cultură a sprijinului față de femeia însărcinată, a celebrării valorii infinite și a demnității fiecărei persoane umane din primul moment al existenței ei. Construim împreună o cultură a empatiei și decenței, în care femeile însărcinate să poată împărtăși cu cei din jur, cu încredere și fără teamă, stările și problemele cu care se confruntă. Construim împreună o cultură a contribuției pentru o lume mai sigură și mai demnă. Construim comunități de sprijin.Un proverb spune că este nevoie de un sat pentru a crește un copil. Noi credem cu tărie că este nevoie de o comunitate responsabilă și înțelegătoare pentru a ne crește copiii, pentru a ocroti femeia însărcinată și pentru ca aceasta să nască în cele mai bune condiții copilul cu care este însărcinată. Știm că doar prin implicarea generală putem construi această cultură”, au transmis organizatorii.

”Marșul pentru Viață” va cuprinde scurte alocuțiuni din partea organizatorilor și invitaților, o expoziție de lucrări artistice tematice realizată de copiii Centrului de Zi al Fundației Buckner din Târnăveni și un moment artistic susținut de interpreta de muzică populară, Ionela Moruțan, urmat de un ”Marș al tăcerii” prin centrul municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE