FOTO: Michaela Türk (PNL), lansare de candidatură pentru Primăria Sighișoara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 432 Vizualizări

FOTO: Michaela Türk (PNL), lansare de candidatură pentru Primăria Sighișoara

Consilierul local Michaela Türk și-a lansat sâmbătă, 30 martie, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Sighișoara din partea Partidului Național Liberal (PNL).

La evenimentul de lansare au participat și Raluca Turcan – ministrul Culturii, Caroline Fernolend – președintele Fundației Mihai Eminescu Trust, Ciprian Dobre – prefectul județului Mureș și președintele PNL Mureș, Mara Togănel – prim-vicepreședinte al PNL Mureș și președinte al OFL Mureș și Alexandru Gyorgy – președintele PNL Târgu Mureș.

”Astăzi vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine la lansarea oficială a candidaturii mele pentru Primăria Municipiului Sighișoara. Energia pe care mi-ați transmis-o mi-a dat încredere că împreună vom duce Sighișoara pe drumul cel bun. Printre cei care m-au susținut la lansare au fost Ministrul Culturii, doamna Raluca Turcan, Președintele PNL Mureș, domnul Ciprian Dobre, Caroline Fernolend, Președintele Fundației Mihai Eminescu Trust, Președintele Organizației Femeilor Liberale Mureș, doamna Mara Togănel, precum și primari din mai multe comune din județ și nu numai. Mi-au fost aproape și familia și prietenii, colegii din PNL Sighișoara, colegii de la Fundația unde încă lucrez. Vocea ta pentru Sighișoara noastră! Sunt pregătită să fiu vocea tuturor sighișorenilor și știu că unindu-ne forțele, vom reuși să aducem bunăstare pentru comunitatea noastră”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Michaela Türk.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE