Liderul Tineretului AUR din România, candidat la președinția Consiliului Județean Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1252 Vizualizări

Liderul Tineretului AUR din România, candidat la președinția Consiliului Județean Mureș

Candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Mureș la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș la alegerile locale care se vor desfășura în acest an este Răzvan Biro, președintele AUR Mureș și lider al Tineretului AUR la nivel național.

Lansarea candidaturii a avut loc duminică, 31 martie, cu prilejul unui eveniment de anvergură județeană organizat în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș, la care a participat, timp de câteva minute, și liderul AUR, George Simion.

În vârstă de 30 de ani, Răzvan Biro este mureșean get beget, absolvent al Colegiului Național ”Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș și al Universității ”Petru Maior” din Târgu Mureș, specializarea Științe Politice și Istorie.

A dobândit o experiență de peste zece ani sectorul manangementului organizațiilor politice. A dat dovadă de spirit civic și de activism încă din adolescență, fiind implicat în mișcări civice și patriotice, iar în timpul studenției a fost ales reprezentantul studenților în Senatul Universității și Consiliul Facultății de Litere. Din 2021 își desfășoară activitatea în Parlamentul României, la Grupul AUR din cadrul Camerei Deputaților. În același an a fost cooptat în echipa centrală a partidului, în calitate de secretar general adjunct, iar de la finalul anului 2023 a fost ales președinte al Tineretului AUR la nivel național.

”Vreau să le mulțumesc colegilor mei de luptă, candidați din toate comunele, orașele, colegilor de la Consiliul Județean. Vreau să vă spun că după cei trei ani și ceva de muncă în cadrul AUR Mureș sunt mai convins și mai încrezător ca niciodată”, a afirmat Răzvan Biro.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE