FOTO: Ziua Jandarmeriei Române sărbătorită în Cetatea Medievală Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 214 Vizualizări

FOTO: Ziua Jandarmeriei Române sărbătorită în Cetatea Medievală Târgu Mureș

Reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș și Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și-au deschis porțile către comunitate, pentru a celebra împreună 174 de ani de istorie și tradiție a Jandarmeriei Române.

Ziua Jandarmeriei Române este sărbătorită anual pe data de 3 aprilie, însă în acest an Ziua Porților Deschise a fost marcată sâmbătă, 30 martie, în Cetatea Medievală din Târgu Mureș, unde jandarmii au prezentat vizitatorilor autospecialele noastre de intervenție și tehnica folosită în misiunile noastre de zi cu zi.

”Nu au lipsit nici antrenamentele și demonstrațiile de apărare ale colegilor noștri, care au impresionat pe toată lumea cu priceperea și profesionalismul lor! Vedetele zilei au fost, fără îndoială, patrupezii noștri devotați, care au demonstrat încă o dată că sunt parte integrantă din echipa noastră și că merită tot respectul și admirația noastră! Jandarmii s-au bucurat de un public tânăr și numeros, curioși de profesia de jandarm și de provocările meseriei. Întâlnirile ocazionate de Ziua Jandarmeriei Române au creat oportunitatea de a fi mai aproape de membrii comunității și de a forma legături frumoase. Mulțumim din suflet tuturor celor care au fost alături de noi și care au contribuit la succesul acestei zile minunate!”, au transmis reprezentanții Compartimentului Informare, Relații Publice și cu Publicul al Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE