Ce poți face de 4 aprilie, Ziua Internațională a Animalelor fără Stăpân Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 476 Vizualizări

Ce poți face de 4 aprilie, Ziua Internațională a Animalelor fără Stăpân

Mureșenii sunt invitați la un work-shop cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor fără Stăpân. Evenimentul va avea loc mâine, 4 aprilie, de la ora 11.00, în Campusul Cantemir de pe strada Bodoni Sandor nr. 3-5, sala de lectură a Bibliotecii.Poate participa oricine este interesat de protecția animalelor, intrarea este liberă.
Vor participa de la Inspectoratul de poliție al județului Mureș – Biroul pentru protecția animalelor -Inspector de poliție Trifanov Alexandru, șef birou -inspector de poliție Feldeorean Daniel, Direcția sanitar veterinară și pentru siguranța alimentelor Mureș (DSVSA Mureș) -dr. Tilinca Marius, Serviciul public ecologie, peisagistică și salubrizare urbană Târgu Mureș – Adăpost de câini – Nagy Emilia, șef birou -dr. Tancău Bogdan, Universitatea ”Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș -lect.univ.dr. Popa Nelu Dorinel, Asociații de protecția animalelor mai cunoscute din județul Mureș -Asociația pentru protecția animalelor Save & Smile -Fundația Fiducia -Asociația Duna Animal Park -Asociația Life4Cats -Asociația pentru protecția animalelor Second life -Asociația Love and life 4 animals -Asociația Angelland.
Principala cauză care determină direct apariția câinilor maidanezi este reprezentată de abandonul masiv al acestora, atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Ai văzut și tu, nu-i așa?

Cui te adresezi? La poliție ? La D.S.V.? La primărie? La asociații? La ecarisaj? Ce poți face pentru a-i ajuta?
Se caută soluții pentru reducerea numărului animalelor fără stăpân, prin adopţii responsabile, prin informarea corectă şi sensibilizarea locuitorilor oraşului. Se dorește sensibilizarea populației din perspectiva sprijinirii inițiativei care vizează sterilizarea câinilor și pisicilor cu și fără stăpân, ca unică soluție durabilă și eficientă pentru gestionarea populației de câini comunitari. Există mulți câini nevoiași care depind de ajutorul organizațiilor de protecție a animalelor. Dar există și modalități simple de a-i ajuta.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE