Investiție de 95 de milioane de lei pentru demolarea și reconstruirea Pieței Cuza Vodă din Târgu Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2598 Vizualizări

Investiție de 95 de milioane de lei pentru demolarea și reconstruirea Pieței Cuza Vodă din Târgu Mureș!

Agenția pentru Protecția Mediului Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Desființare construcții existente și construire centru de desfacere produse alimentare și nealimentare în Piața Cuza Vodă”, propus a fi amplasat în municipiul Târgu Mureș, strada Cuza Vodă nr. 89, titular SC Administrator Imobile și Piețe SRL.
Potrivit unui comunicat, informaţiile privind proiectul propus/ Memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş din localitatea Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la sediul titularului de proiect, SC Administrator Imobile și Piețe SRL cu sediul în municipiul Târgu Mureș, strada Cuza Vodă nr. 89.
Potrivit Memoriului de prezentare, investiția va fi realizată pe un teren în suprafață de 12.429 de metri pătrați, pe care se află 27 de corpuri de clădire, și prevede ”desființarea construcțiilor existente și construire centru de desfacere produse alimentare și nealimentare”, cu acces auto și pietonal din strada Belșugului și acces pietonal din strada Cuza Vodă.
”Valoarea estimată a investiției: 95.489.372 lei, fără TVA. Perioada de implementară propusă: conform graficului, durata de execuție a lucrărilor este de 48 luni”, se precizează în documentul făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș.
În același document, se mai menționează că se propun, astfel, patru corpuri de clădire cu funcțiunea de centru de desfacere produse nealimentare și alimentare: ”C1 – fiind Hală agroalimentară cu parcare subterană – 3S + P + 1E ce adăpostește funcțiunile principale ale unei piețe și o parcare subterană pe trei niveluri. C2 – Comercial – P ce adăpostește spații pentru vânzarea produselor industriale. C3 – Comercial – P, spații pentru vânzarea florilor. C4 – Comerciale – P, spații pentru vânzarea produselor de panificație, alimentare și vânzarea florilor. C4 – Comerciale – P, spații pentru vânzarea produselor de panificație, alimentare și spații de tip food-court.”
Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE