Patru samurai mureșeni la o competiție de judo Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 180 Vizualizări

Patru samurai mureșeni la o competiție de judo

Sâmbătă, 6 aprilie, patru dintre sportivii grupei de începători din cadrul clubului Samuraii Florii de Cireș, s-au deplasat la Cluj Napoca pentru a participa la o mini competiție de judo – ne waza, adresată grupelor de copii născuți între anii 2016 – 2019.
La competiție au participat șapte cluburi de judo din județul Cluj, un club din Bistrița Năsăud, iar Samuraii Florii de Cireș au reprezentat județul Mureș.
Potrivit Clubului Samuraii Florii de Cireș, competiția fiind mai mult una amicală, de testare a aptitudinilor în lupta la sol, rezultatele bune nu au fost greu de obținut, astfel că sportivii s-au întors acasă cu trei medalii de aur și una de argint.
„Îi felicit pe toți patru copiii: Andrei Ruta, Moldovan Gabor Natalia, Ana Gliga și Moldovan Gabor Andrei și le mulțumesc părinților pentru sprijin. De asemenea, îi mulțumesc lui Anamaria Mititelu pentru invitație, Consiliului Județean Mureș și Consiliului Local Ceuașu de Câmpie pentru sprijin”, se mai precizează pe pagina clubului sportiv.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE