Angajări cu sprijinul AJOFM Mureș în primul trimestru al anului Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 219 Vizualizări

Angajări cu sprijinul AJOFM Mureș în primul trimestru al anului

Ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM Mureș, în primele trei luni din acest an, au fost încadrate în muncă 835 persoane, dintre care 367 femei. Numărul persoanelor care au beneficiat de asistenţă pentru înregistrarea în evidenţă ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea asigurării protecţiei sociale privind acordarea indemnizaţiei de şomaj sau cuprinderea în măsuri active, a fost de 4622 persoane, potrivit unui comunicat de presă remis de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș.

Din totalul persoanelor ocupate până la data de referință, 415 au peste 45 de ani, 70 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 27 au vârsta cuprinsă între 30 și 35 de ani, 94 au vârsta cuprinsă intre 25-29 de ani (94 tineri NEET) iar 229 sunt tineri sub 25 de ani (229 tineri NEET).

În funcţie de rezidenţă, 388 provin din mediul urban, 447 persoane sunt din mediul rural, iar 65 persoane fac parte din categoria celor greu sau foarte greu ocupabile.

Din punct de vedere al nivelului de pregătire, cele mai multe persoane au studii liceale (241), urmate de cele cu studii profesionale (218), studii gimnaziale (205). Numărul celor cu studii primare este de 84, al celor cu școli postliceale este de 18, iar cei cu studii universitare  sunt în număr de 69.

Pentru mai multe informații despre activitatea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă  MUREŞ , puteți accesa www.anofm.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE