Liceul Silvic Gurghiu, locul III la Concursul Național de Competențe în Silvicultură Comune
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 309 Vizualizări

Liceul Silvic Gurghiu, locul III la Concursul Național de Competențe în Silvicultură

În perioada 22-26 aprilie, Liceul Tehnologic de Agricultură și Silvicultură ”Casa Verde” Timișoara a găzduit Concursul Național de Competențe în Silvicultură – Ediția 2024.

La concurs au  participat cinci unități școlare de tradiție pentru învățământul silvic din România, Liceul Silvic ”Dr. Nicolae Rucăreanu” din Brașov, Colegiul Silvic ”Bucovina”din Câmpulung-Moldovenesc, Liceul Silvic ”Transilvania” din Năsăud, Liceul Silvic Gurghiu și Liceul Tehnologic de Silvicultură și Agricultură ”Casa Verde” din Timișoara. 

Echipa Liceului Silvic Gurghiu, formată din elevii Săvuc Cristian, Menyhart Vincze, Radu Rareș, Costea Sebastian și Cojocaru Cristian, coordonată de ing. Pop Călin, prof. Enyedi Andrei, a ocupat un meritos loc III. Surpriza concursului a fost adusă de Liceul Silvic ”Transilvania” din Năsăud care a ocupat la final Locul 1 învingând echipa Colegiului Silvic „Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc, școală ca va organiza în perioada  20-24 mai a 21-a ediție a Concursului European  de  Silvicultură.

Sursă foto: Liceul Silvic Gurghiu

(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE