Sondajul momentului la Târgu Mureș: luptă strânsă la Primărie; Mara Togănel, favorită la Consiliul Județean Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5339 Vizualizări

Sondajul momentului la Târgu Mureș: luptă strânsă la Primărie; Mara Togănel, favorită la Consiliul Județean

Reprezentanții Sondaje Marketing Relații Publice au prezentat vineri, 19 aprilie, rezultatele unui sondaj de opinie realizat în luna aprilie 2024, la nivelul municipiului Târgu Mureș, cu privire la alegerile care vor avea loc în data de 9 iunie.
”Prezentul ”Raport de cercetare” este rezultatul unui sondaj de opinie derulat în municipiul Târgu Mureș, de către societatea Sondaje Marketing Relații Publice SRL. Fiind de aproape 20 de ani activi pe piața cercetării sociologice, am decis să inițiem o serie de analize în contextul alegerilor programate a se derula în anul 2024. Acest demers este primul dintr-o serie mai amplă de activități de cercetare, urmând a mai fi derulate sondaje, focus-grupuri și exit-poll-uri. Datele au fost culese cu sprijinul studenţilor Facultăţii de Ştiinte şi Litere ”Petru Maior”, în cadrul programului de practică desfășurat de aceștia în domeniul Științele comunicării”, au informat autorii sondajului de opinie.
Potrivit Raportului, grupul țintă al cercetării au fost persoanele cu drept de vot din localitatea Târgu Mureș.
”S-a stabilit un eșantion reprezentativ de 781 de respondenți. Eșantionul valid final al cercetării este de 773 subiecți corespunzător unei marje de eroare de +/-3,5%. Metoda de eşantionare aleasă a fost simplă aleatoare probabilistică, pentru o mai bună generalizare a rezultatelor. Participanții din cadrul acestei cercetări au fost selectați astfel încât să constituie un grup reprezentativ și eterogen”, au mai informat autorii sondajului de opinie.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE