Rețele de apă și canalizare extinse în Sântana de Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1029 Vizualizări

Rețele de apă și canalizare extinse în Sântana de Mureș

Conducerea Primăriei Comunei Sântana de Mureș a atribuit, în data de 10 aprilie 2022, societății Aqua Flow Construct SRL Tiha Bârgăului (județul Bistrița Năsăud), un contract în valoare de 1.628.573 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție ”Reabilitare și extindere rețea apă potabilă și canalizare menajeră în localitatea Sântana de Mureș, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.
Investiția prevede extinderea rețelei de apă potabilă cu 728 de metri, extinderea rețelei de canalizare menajeră cu 2.022 de metri și realizarea a 60 de racorduri individuale de canalizare pentru gospodăriile adiacente.
”Toate lucrările ce urmează a se executa vor fi amplasate pe domeniul public al comunei Sântana de Mureș, în intravilanul localității Sântana de Mureș, zona Horgosa”, se menționează în Memoriul Tehnic General al proiectului.
Proiectul este finanțat prin intermediul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, iar durata contractului va fi de șase luni.
Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE