Centru Comunitar Integrat construit la Sărmașu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 358 Vizualizări

Centru Comunitar Integrat construit la Sărmașu

Primăria Orașului Sărmașu, instituție condusă de către primarul Valer Botezan (foto), a demarat, în data de 15 aprilie 2024, o licitație estimată la valoarea de 1.065.233 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție ”Construire Centru Comunitar Integrat în orașul Sărmașu, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.
Potrivit sursei citate, terenul pe care se va realiza obiectivul de investiții este situat în intravilanul orașului Sărmașu și aparține domeniului public al orașului Sărmașu, la pozițiile nr. 27 (Construcție Morgă) și 31 (construcție Centrală termică) din Inventarul Domeniului Public.
”Pentru amplasamentul pe care se vor executa lucrările, a fost emisă Autorizația de construire nr. 4/6 martie 2024, eliberată de către Primăria Orașului Sărmașu, județul Mureș. Clădirea are o suprafață construită de 213,3 metri pătrați, fiind compusă dintr-un corp cu regim de înălțime parter, cu două terase acoperite adiacente, în dreptul intrărilor, având fundație continuă. Clădirea este realizată dintr-o structură de zidărie portantă din cărămidă arsă de tip GVP, de 25 centimetri grosime, confinată, cu stâlpișori având secțiunea de 25×25 centimetri”, menționează aceeași sursă.
În ceea ce privește sistemul constructiv pentru clădirea Centrului Comunitar Integrat, acesta a fost gândit luând în considerare câteva aspecte principale care privesc conceptul arhitectural, structural, funcțional, estetic și cel al sustenabilității.
”Clădirea propusă este un volum compact, neutru, alcătuit din materiale uzuale, cu rapiditate sporită în montaj și cât mai bună exploatare în timp. Se urmărește construirea unei clădiri cu nivel de înălțime parter, având o suprafață construită de 213,3 metri pătrați care va avea funcțiunea de Centru Comunitar Integrat medico-socio-educațional. Suprastructura construcției se va executa conform detaliilor, listelor de cantități și măsurilor prevăzute în cadrul proiectului întocmit de societatea Euro Project Consulting SRL”, a mai informat aceeași sursă.
Proiectul este finanțat prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență, termenul limită pentru depunerea ofertelor de participare este 8 mai 2024, iar durata contractului va fi de 12 luni.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE