Deschiderea oficială a Festivalului Bujorului la Castel. Când va avea loc Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 501 Vizualizări

Deschiderea oficială a Festivalului Bujorului la Castel. Când va avea loc

Festivitatea de deschidere a primei ediții a  Festivalului Bujorului la Castel, un eveniment care se centrează pe frumusețea estetică a bujorului de stepă, armonizată cu povestea castelului Calendar, va avea loc în data de 27 aprilie 2024, ora 10:00, în curtea Castelului Ugron din Zau de Câmpie.

Evenimentul se va desfășura în  perioada 27-28 aprilie, între orele 10:00-19:00, fiind organizat de Asociația Visit Mureș, Primăria Zau de Câmpie și Asociația Manifest pentru Patrimoniu.

„Festivalul Bujorului la Castel își va invita vizitatorii rezervației de bujori sa poposească în curtea castelului pentru o experiență locală fără precedent. Îi vom aștepta cu degustări delicioase ale produselor locale, cu ateliere ale meșterilor artizani, cu multiple ateliere pentru copii, cu o piesa de teatru, proiecție de film, cu un recital de pricesne, cu tururi ghidate ale castelului, cu o expoziție fotografică, cu exponate de costume populare și cu o cină aristocratică la castel”, au transmis organizatorii evenimentului.

M.R.

Sursa foto: Freepik

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE