Căsuțe din lemn făcute de mureșeni la… Disneyland Business
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 629 Vizualizări

Căsuțe din lemn făcute de mureșeni la… Disneyland

Mureșenii au toate motivele din lume să fie mândri! Căsuțe din lemn românesc, lucrate de mureșeni, într-un complex de recreere de lângă Paris!

Le Bois de Rosoy le oferă iubitorilor de natură mai multe oportunități – de la căsuțe în arbori, la cabane pentru familii, toate din lemn. Pe Trip Advisor sunt sute de recenzii și toate pozitive – Excelent! Uimitor! Unic! spun cei care au fost acolo. Locul e de vis și se află în regiunea Marne La Vallee, unde e și renumitul Disneyland.

Casele sunt realizate de firma Podreg, din Răstolița, județul Mureș. Cu peste 30 de ani de experiență, SC PODREG SRL, îngemănează abilitățile dulgherești ale meșterilor proprii cu tehnicile moderne de prelucrare a lemnului, cu un portofoliu de peste 300 de proiecte finalizate constând în case si cabane din lemn masiv sau în sistem hibrid (grinzi din lemn masiv/osatură lemn). Calitatea produselor a atras din ce în ce mai mulți clienți, atât din țară, cât și din străinătate. Este o afacere de familie, Adrian, managerul de azi, a preluat firma de la tatăl lui, tâmplar, care crescuse cu drag de lemn.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE