PROIECT. Pistă pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare, în Sâncraiu de Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1146 Vizualizări

PROIECT. Pistă pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare, în Sâncraiu de Mureș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a anunțat, recent, că proiectul ”Înființare pistă pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare în comuna Sâncraiu de Mureș”, propus a fi amplasat în județul Mureș, comuna Sâncraiu de Mureș fără număr”, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.
Potrivit Proiectului pentru Decizia etapei de încadrare, document făcut public în data de 25 martie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține Primăriei Comunei Sâncraiu de Mureș și prevede înfiinţarea unei piste pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare pe teritoriul comunei Sâncraiu de Mureș, localităţile Sâncraiu de Mureș și Nazna.
Viitorul traseu al pistei de biciclete va intersecta digul de apărare împotriva inundaţiilor în trei secţiuni, pentru a se asigura accesul din zona dig-mal la străzile existente în incinta apărată.
”Traseul lucrărilor de investiţii pornește din strada Sălciilor – Sâncraiu de Mureș (intersectia cu barajul de priza II), pe partea dreaptă a drumului existent pe direcţia Sâncrai – Nazna, traversează drumul pe partea stângă și supratraversează pârâul Beșa într-o secţiune, aval de podul existent la kilometrul 0+140, apoi paralel cu malul drept al râului Mureș, până în apropierea străzii Mureșului din localitatea Nazna. Traseul este situat în zona dig mal între lacurile piscicole existente în zona străzii Mureșului din Sâncraiu de Mureș și străzii Mureșului din Nazna. Pe primii 505 de metri pista va avea două benzi de circulaţie, după care se desparte în două ramuri, câte una pentru fiecare sens de circulaţie, ramura dreaptă având o lungime de 3.200 de metri, iar ramura stângă de 3.162 de metri”, informează documentul citat.
(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE