Soós Zoltán, despre contracandidați: „Unul spune că vrea să se întoarcă la perioada de inactivitate, celălalt vrea să vindece ce nu este bolnav, ci în plină dezvoltare” Politic
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 582 Vizualizări

Soós Zoltán, despre contracandidați: „Unul spune că vrea să se întoarcă la perioada de inactivitate, celălalt vrea să vindece ce nu este bolnav, ci în plină dezvoltare”

Soós Zoltán și-a înregistrat candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Târgu Mureș. Joi, 25 aprilie, actualul primar al orașului a depus semnăturile de susținere, necesare pentru a candida din nou, la biroul electoral amenajat în Sala de protocol din clădirea Primăriei Târgu Mureș.

Târgu Mureșul – „un loc mai frumos, mai prietenos pentru toți”

„4000 de semnături înseamnă și 4000 de discuții. Nu am cerut doar sprijinul formal al susținătorilor noștri. AM folosit această oportunitate pentru a sta de vorbă cu târgumureșeni, să ne spună cum văd ei orașul și care sunt problemele lor cotidiene. Nu am avut doar discuții individuale, pe stradă, ci și în cadrul unor întâlniri din cartiere, iar celor care m-au invitat în casele lor le-am răspuns cu plăcere. Sunt bucuros că în câteva săptămâni am purtat aproape 10.000 de discuții”, a declarat Soós Zoltán.

„Le-am spus că trebuie să schimbăm soarta Târgu Mureșului. Am stat prea mult pe loc și trebuia să pornim pe calea dezvoltării. Dezvoltarea trebuie, întotdeauna, să servească doar interesele cetățenilor și să facă din Târgu Mureș un loc mai frumos, mai prietenos pentru toți indiferent de apartenența etnică, de vârstă sau de ocupație. Am spus și acum 4 ani: 20 de ani de stagnare nu pot fi eliminați peste noapte!”, a susținut primarul în funcție.

Despre rivali – „Niciunul nu vrea progres”

„Mai avem mult de lucru. Sunt multe proiecte aflate în curs de execuție. În mod firesc, odată cu ele vine și foarte multă frustrare, dar când vom încheia ceea ce am început, orașul nostru va fi mai modern, mai confortabil și mai sigur. Acum, întrebarea este: mergem înainte pe acest făgaș sau ne oprim și ne întoarcem?”, a mai spus Soós Zoltán.

„Cei doi mari rivali sunt de acord în această privință. Niciunul nu vrea progres. Niciunul nu vrea să meargă mai departe. Unul spune că vrea să se întoarcă la perioada de inactivitate, celălalt vrea să vindece ce nu este bolnav, ci în plină dezvoltare”, și-a continuat actualul primar discursul.

„Am văzut cum în culise s-au încercat tot felul de aranjamente, de jocuri, pentru ca în final să rămână un singur candidat român. Eu cred că adevăratul joc nu este români contra maghiari, ci lupta dezvoltării împotriva regresului”, a adăugat Soós Zoltán.

Printre cei care au stat alături de Soós Zoltán, în timpul discursului, au fost: Csibi Attila Zoltán, președintele UDMR Mureș, Csép Éva Andrea, deputat UDMR, Frunda Csenge, consilier local UDMR și Portik Vilmos László, consilier local UDMR și viceprimar al Municipiului Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE