FOTO/VIDEO – Depunerea oficială a candidaturii dr. Horațiu Suciu: „Nu doresc să fiu doar un primar, vreau să fiu cel mai bun din istoria orașului” Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1309 Vizualizări

FOTO/VIDEO – Depunerea oficială a candidaturii dr. Horațiu Suciu: „Nu doresc să fiu doar un primar, vreau să fiu cel mai bun din istoria orașului”

Medicul chirurg dr. Horațiu Suciu și-a depus oficial, luni, 29 aprilie, candidatura pentru scaunul de primar al municipiului Târgu Mureș la primăria orașului. Alături de candidatul independent s-au aflat membri ai Partidului Național Liberal Mureș, printre care prefectul județului Ciprian Dobre, vicepreședintele PNL Mureș Mara Togănel, actualul viceprimar al municipiului, Alexandru Gyorgy.

În 12 februarie, tot aici, mi-am anunțat intențiile, iar astăzi a venit ziua în care am continuat cu demersul meu în mod oficial și da, de astăzi sunt candidat independent la fotoliul de primar al municipiului Târgu Mureș. Nu doresc să fiu doar un primar, ci vreau să fiu cel mai bun primar din istoria Târgu Mureșului. În viziunea mea un primar trebuie să fie un bun gospodar și un bun administrator și un om care să poată aduce investiții care să schimbe, în bine, soarta acestui oraș. Eu am dovedit toate aceste lucruri până acum. Programul meu conține soluții concrete pentru tineri, pentru seniori și pentru mediul antreprenorial și infrastructura pentru care ne zbatem de atâta timp și nu reușim să o rezolvăm. Nu e ușor să faci toate acestea, însă ne dorim să aducem o speranță, un orizont previzibil în care să se regăsească fiecrae cetățean”, a afirmat luni, în fața primăriei din municipiu, candidatul independent dr. Horațiu Suciu.

Medicul chirurg a ținut să menționeze că „orice vot care merge în favoarea canditatului de etnie română cel mai bine plasat în sondaje este un vot care se risipește și duce către actuala administrație”.

Referitor la alegeri, în viziunea mea, orice vot care merge în favoarea canditatului de etnie română cel mai bine plasat în sondaje este un vot care se risipește și duce către actuala administrație. O administrația care poate prea puțin, lucru ce trebuie schimbat. Votați cu înțelepciune, căci de astăzi, Târgu Mureșul trebuie salvat. Haideți să salvăm împreună inima orașului”, a adăugat acesta, referitor la ziua de 9 iunie, ziua alegerilor locale.

Ciprian Dobre: „Mai sunt puține zile până când competența profesorului Suciu va lua locul incopetenței actualului primar

Alături de candidat s-a aflat și prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre, care a anunțat numele aflate în capul listei consilierilor locali, listă depusă în același timp cu depunerea candidaturii la „fotoliul de primar” al lui Horațiu Suciu.

Am depus astăzi, în mod oficial, candidaturile Partidului Național Liberal la Consiliul Local Târgu Mureș și am venit să îl susținem pe candidtaul nostru independent profesorul Horațiu Suciu. Cred că este important să amintim că lista PNL, astăzi, este un a care are la bază respectarea principiilor valorilor democratice. Astfel, primele trei locuri eligibile de pe lista consiliului local Târgu Mureș sunt ocupate de trei doamne: Mara Togănel, prof. Theodora Benedek și dr. Mădălina Oltean. Astăzi PNL Mureș se ține de cuvânt față de mureșeni și față de trecutul și viitorul orașului”, a transmis prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre.

Prefectul a dorit să sublinieze și faptul că, din punctul său de vedere, dar și al partidului din care face parte, singurul mod în care lucrurile s-ar putea schimba în bine în oraș ar fi prin schimbarea actualei administrații și, în special, „eliminarea” lui Soos Zoltan.

Vreau să îl asigur pe candidatul Horațiu Suciu că Partidul Național Liberal va fi, pe tot parcursul campaniei și nu numai, un susținător corect a tot ceea ce înseamnă competență. Cred că mai sunt puține zile până când competența profesorului Suciu va lua locul incopetenței actualului primar Soos Zoltan. În data de 9 iunie, în ziua alegerilor, avem o singură varantă și anume doctorul Horațiu Suciu care a dovedit că este competent și că știe să aducă bani pentru investiții în Târgu Mureș”, a mai declarat acesta.

Un susținător „din prima linie” al lui Horațiu Suciu a fost viceprimarul Alexandru Gyorgy care a amintit faptul că data depunerii candidaturii medicului la primărie nu este deloc întâmplătoare, ci este ziua în care Târgu Mureșul își celebrează numele și pe toți cei care locuiesc în el.

Pe 29 aprilie 1616, acum 408 ani, orașul în care trăim a primit numele de Târgu Mureș. Tot pe 29 aprilie, Partidul Național Liberal susține cel mai bun candidat independent, cel mai competent și singurul care are șanse reale de a ocupa postul de primar al municipiului Târgu Mureș. Consider că v-am demonstrat până acum, și vă vom demonstra în continuare, că suntem partidul faptelor nu al vorbelor”, a ținut să sublinieze actualul viceprimar al municipiului, Alexandru Gyorgy.

Text: Lorena PINTILIE

Foto/video: Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE