IPJ Mureș: Acțiune Regională pentru Combaterea Vitezei Excesive Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 483 Vizualizări

IPJ Mureș: Acțiune Regională pentru Combaterea Vitezei Excesive

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, alături de polițiștii clujeni și brașoveni, au derulat o acțiune regională pentru combaterea vitezei excesive în acest weekend.

Duminică, 28 aprilie, în intervalul orar 09.00 – 14.00, polițiștii Serviciului Rutier Mureș, alături de polițiștii din cadrul serviciilor rutiere Cluj și Brașov au derulat o acțiune comună, pentru asigurarea unui climat de siguranță pe drumurile publice, cu aparate radar dispuse în sistem cascadă”, au transmis polițiștii mureșeni.

Acțiunea s-a desfășurat pe DN13 E60 și DN15 E60, fiind utilizate aparatele radar, etilotest și DrugTest. În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 299 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea, respectiv 258 de sancțiuni, pentru depășirea limitei legale de viteză. Ca măsuri complementare, au fost reținute 16 permise de conducere, fiind, de asemenea, retrase 5 certificate de înmatriculare.

Prins beat la volan

Tot în cadrul acțiunii, polițiștii au constat o infracțiune de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, un conducător auto fiind depistat la volanul unui vehicul având o concentrație de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat la momentul testării alcoolscopice.

Din totalul rezultatelor obținute, polițiștii din Mureș au aplicat 155 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 79.340 de lei, 121 de sancțiuni fiind aplicate pentru viteză excesivă. De asemenea, aceștia au reținut 5 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

(L.P.)

Sursa foto: IPJ Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE