VIDEO: Acțiune umanitară în preajma Sărbătorilor Pascale, în județul Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1008 Vizualizări

VIDEO: Acțiune umanitară în preajma Sărbătorilor Pascale, în județul Mureș

În preajma Sărbătorilor Pascale, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, organizațiile profesionale și sindicale și reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei s-au mobilizat într-un gest de solidaritate, în interesul celor pentru care bucuria sărbătorilor este adesea umbrită de neajunsuri.


”Începând cu luna aprilie, polițiștii au pregătit cadouri pentru copii de diferite vârste, cu haine, jucării, rechizite sau alimente, reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei pregătind în paralel pachete cu alimente pentru mesele de sărbători. Prin grija Pr. Silviu Jimborean, inspector de tineret pentru județul Mureș, în cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Alba Iuliei au fost identificate mai multe familii greu încercate în localitățile Idiciu, Daia, Gănești și Băgaciu, fiind demarate activitățile de distribuire. Astfel, începând de ieri, 30 aprilie, mai multe familii și copilași au primit cu apreciere pachetele pregătite”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
Activitatea face parte dintr-o campanie inițiată și organizată an de an de Corpul Național al Polițiștilor, Asociația Internațională a Polițiștilor (IPA) – Regiunea 1 Mureș și Sindicatul Polițiștilor Europeni Europol – Filiala Mureș, cu sprijinul, devenit deja obicei, al Structurii de tineret pentru județul Mureș, din cadrul Departamentului de tineret și biroului de Cateheză – Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE