Pregătire politică pentru femeile liberale Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 215 Vizualizări

Pregătire politică pentru femeile liberale

O delegaţie a Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Mureş a participat, în perioada 22-23 martie, în municipiul Bistrița, la primul program de pregătire politică din 2014. Seminarul a avut ca temă ,,Femeile liberale pot ajuta România – Politici liberale în sprijinul familiei la Parlamentul European”.

La evenimentul organizat de OFL Bistriţa Năsăud a participat deputatul Lucia Varga – preşedinte OFL, deputatul Cristina Pocora – purtător de cuvânt PNL, deputatul Stelian Dolha – preşedintele PNL Bistriţa Năsăud, Ciprian Dobre – preşedintele Consiliului Judeţean Mureş şi vicepreşedinte al Biroului Permanent Naţional al PNL și Ludovic Orban – deputat PNL. Din cadrul OFL Mureş au participat Sanda Huciu – președinte OFL Mureș, Otilia Pop, Eva Pădureanu – vicepreședinți ai OFL Mureș, Alina Vlasa – secretar OFL Mureş, Ionela Ciotlăuş- viceprimarul municipiului Târgu-Mureș, Dana Roatiş – președinte OFL Târgu-Mureş, Daniela Luca – consilier local din Reghin, Mariela Corneanu şi Cosmina Varga, vicepresedinte al OFL Cristeşti. ,,La acest seminar ne-am propus să transmitem mesajele clare către electorat prin colegele noastre liberale, să facem în aşa fel încât politicile liberale să ajungă la cetăţean şi să convingem cetăţenii să iasă la vot şi să voteze PNL, pentru că PNL este singurul partid care şi-a ţinut promisiunile. Atunci când nu şi le-a mai putut ţine a făcut un pas lateral spre opoziţie şi cred că este de datoria noastră să explicăm activului de partid care au fost motivele pentru care PNL a fost scos de la guvernare”, a afirmat Lucia Varga.

Ţinta PNL la europarlamentare: 25%

Targetul PNL Mureș pentru alegerile europarlamentare din acest an este 25%. ”Cred în realizarea acestui obiectiv, cred că europarlamentarii PNL au dat dovadă de seriozitate și implicare. Cred că echipa OFL Mureș va sprijini ca și până acum candidații, cu atât mai mult cu cât aceștia sunt majoritar femei”, a menţionat Ciprian Dobre.

Alături de liderul PNL Mureş, președintele OFL Mureș a ținut să sublinieze importanța alegerilor care se apropie cu pași repezi. ”Alegerile pentru Parlamentul European reprezintă un test pentru noi și fiecare partid din România. Liberalii trebuie să arate că sunt cel mai unit partid din România, indiferent că se află la guvernare sau în opoziție. Doar împreună vom reuși să le demonstrăm mureșenilor că echipa noastră le va reprezenta cel mai bine interesele în Europa”, a subliniat Sanda Huciu.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE