City’us pierde o nouă finală cu Deva Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 114 Vizualizări

City’us pierde o nouă finală cu Deva

city usCampioana ultimei ediții a Ligii I de futsal, City’us Târgu-Mureș a pierdut miercuri seara partida din Supercupa României, disputată în compania celor de la Autobergamo Deva, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Rezultatul final al meciului a fost 4-3, dar soarta învingătoarei a fost decisă cu 14 secunde înainte de finalul prelungirilor, în urma unei faze controversate.
City’us a fost formația care a dominat jocul, atât la nivelul posesiei, cât mai ales al ocaziilor de gol. De patru ori mingea a lovit barele porții lui Tonița, de două ori chiar în aceeași fază. Ca și în finalele pierdute în anul trecut, când au cedat după patru ediții titlul de campioană și anul acesta, când după 7 trofee consecutive au cedat Cupa României, echipa din Deva a deschis scorul în prima repriză, pe un contraatac. Paulo Ferreira a restabilit egalitatea în minutul 6 al reprizei secunde. Au urmat câteva minute de deconcentrare și două greșeli individuale ale jucătorilor mureșeni au dus scorul la 3-1. Ultimele două minute ale timpului regulamentar au fost cele mai palpitante. Cu doar 1,45 minute înainte de sirenă, Fabio Aguiar a înscris cel mai frumos gol al meciului, cu călcâiul, din lateral stânga, iar cu 45 de secunde înainte de final, Csoma Alpar a restabilit egalitatea cu un șut în vinclu și meciul a ajuns în prelungiri. Jucătorul devenilor Tacot vede al doilea cartonaș galben și este eliminat în prima repriză a prelungirilor, dar City’us nu a reușit să înscrie în superioritate numerică, chiar dacă a avut câteva ocazii importante. În ultima repriză a prelungirilor, târgumureșenii trimit din nou de trei ori mingea în bară. Totul s-a decis la ultima fază, una care a stârnit vii controverse la finalul meciului. Mingea șutată către poarta celor de la Deva a fost respinsă de portar, aflat în apropiere, Fabio Aguiar a introdus mingea în plasă. Arbitrul de pe linia de tușă a arătat centrul terenului, validând golul, dar celălalt arbitru, de pe partea opusă, a indicat henț la jucătorul mureșenilor și greșeală pentru City’us, aflată la al 6-lea fault. Lovitura de la 10 metri a adus golul victoriei echipei devene.
A fost un trofeu cedat în fața marii rivale, după un joc dominat în mare parte de echipa antrenorului Kacso Endre, care a utilizat formația: Carlao- Gherman, Mimi Stoica, Paulinho, Fabio Aguiar, Ruxandari, Răducu, P. Ferreira, Covaci, Cesar Ribeiro, Csoma Alpar.
Pentru City’us urmează debutul în noua ediție a campionatului, luni, la Reșița, de la ora 18.30, cu echipa locală Muncitorul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE