Noi locuri fruntașe pentru Marisa Mureșan Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

Noi locuri fruntașe pentru Marisa Mureșan

Debut cu succes în noul sezon hipic

Două dintre sportivele Clubului de Echitație Scorillo din Sântana de Mureș au reprezentat din nou cu cinste sportul ecvestru mureșean în cadrul primei etape a Concursului de sărituri peste obstacole Herneacova Summer Tour, disputat la sfârșitul săptămânii în localitatea timișeană Herneacova.

Cele două reprezentante ale clubului Scorillo au fost Marisa Mureșan și  Kovacs Timea, fiind dealtfel singurele care au reprezentat județul Mureș la această etapă. Debutul celor două a fost unul reușit, ambele obținând clasări pe poziții fruntașe la aproape toate probele, deși au intrat zilnic în 6 parcursuri și au participat în ultima zi de concurs în finala mare, luptând alături de seniori. Marisa Mureșan a obținut locurile I și VII la categoria  Bronz, cu caii Arcitic, respectiv Cassis.

Ea a luat startul și la categoria copii 2, în turneul VIP tour, unde eleva Gimnaziului „Alexandru Ioan Cuza” a obținut locurile 1 și 2.

Colega sa de echipă Kovacs Timea, elevă de asemenea, la Colegiul Teoretic „Bolyai Farkas”, a avut o perioadă scurtă la dispoziție, de doar două săptămâni pentru a recupera calul după problemele de sănătate a acestuia, dar a trecut cu bine această perioadă și a obținut locul 10 în finala Bronze Tour și locuri fruntașe în etapele de turneu. Rezultatele celor două sportive ale antrenorului Viorel Bubău sunt remarcabile la acest început de sezon.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE