Mureș: Controale nocturne pentru respectarea măsurilor anti COVID-19! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1169 Vizualizări

Mureș: Controale nocturne pentru respectarea măsurilor anti COVID-19!

Polițiștii din Mureș împreună cu reprezentanți ai altor instituții publice care au ca obiectiv menținerea ordinii publice au desfășurat, în cursul nopții de 9 spre 10 noiembrie, o acțiune de verificare a modului de respectare a măsurilor de prevenire a infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Conform informațiilor furnizate marți, 10 noiembrie, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, acțiunea a fost organizată în contextul modificărilor și completărilor aduse prin Hotărârea Guvernului nr. 935/2020.

,,În acest context, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.900 de lei, astfel: 23 de sancțiuni la Legea 55/2020, 1 la Ordonanța de Urgență a Guvernului 195/2020 și 1 la Legea 132/2017. De asemenea, au fost legitimate 195 de persoane și controlate 125 de autovehicule”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Totodată, tuturor cetățenilor li se aduce la cunoștință faptul că ”scopul nu este acela de a aplica sancțiuni”, ci de a respecta măsurile de prevenire a infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE