PUZ în lucru pentru Sântana Sud Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 1647 Vizualizări

PUZ în lucru pentru Sântana Sud

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Plan Urbanistic Zonal – Sântana Sud pe un amplasament din localitatea Sântana de Mureș, fără număr, titular Primăria comunei Sântana de Mureș, în categoria celor care necesită efectuarea evaluării de mediu.

Potrivit paginii web a APM Mureș, Planul urmează să fie supus adoptării cu aviz de mediu, iar informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate pe site-ul APM Mureş, apmms.anpm.ro.

”Observaţiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare pot fi transmise prin poştă la sediul APM Mureş, localitatea Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, județul Mureş sau prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Consider că este necesar acum, cand avem un ministru F. bun la mediu, să acționați in vederea obținerii cat mai rapide a Avizului de mediu. Vă doresc succes și ma bucur ca ati ajuns in acest stadiu! Felicitari!

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE