Eveniment important privind persoanele cu dizabilități Eveniment
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 231 Vizualizări

Eveniment important privind persoanele cu dizabilități

Cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor cu Dizabilități, în cadrul programului ,,Tabăra de creație online”, desfășurat în perioada 26 noimebrie – 3 decembrie în Târgu Mureș, s-au înscris șapte persoane cu dizabilități.

,,Din cele șapte persoane două s-au înscris cu fotografii, ceilalți cinci cu picturi și grafici. Aceste lucrări făcute în cadrul proiectului ,,Tabăra de creație online”,  sunt prezentate zilnic pe pagina oficială a rețelei de socializare a asociației, unde în fiecare zi putem să urmărim lucrările unei persoane înscrise. Până pe data de 3 decembrie lucrările vor fi expuse în cadrul expoziției Perle Ascunse ediția a XI-lea, la Casa Deus Providebit, Piața Trandafirilor 61”, au precizat reprezentanții evenimentului.

,,Cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor cu Dizabilități avem bucuria de a te invita să cunoști o persoană cu dizabilitate. Te așteptăm să participi la această întâlnire cu noi, cu ocazia căruia o să ai șansa de a ne cunoaște și a ne pune întrebări”, au mai precizat reprezentanții evenimentului.

Întâlnirea va avea loc vineri, 3 decembrie, între orele 15.00-17.00, unde vor fi prezenți: Kelemen Attila, muzician, pictor, sculptor, astronom, Simon Judit Gyöngyi, președintele Asociației HIFA-ROMÂNIA, Nagy Kinga, profesoară de engleză și Liliana Moldovan, poet, scriitor.

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Târgu Mureș și Direcția de Asistență Socială.

Pentru a participa online se poate accesa următorul link: https://zoom.us/j/94448188367.

Alexandra HAJA

Foto: www.google.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE