Vintage Expo, în Cetate Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 239 Vizualizări

Vintage Expo, în Cetate

Asociația Clean Wood CO2 organizează în perioada 8-10 aprilie, în cupola din Cetatea Târgu-Mureș, prima ediție Vintage Expo. Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 8 aprilie, de la ora 17.00. În cursul zilei de sâmbătă, 9 aprilie, ora 10.30 va avea loc workshopul ”Jucării din textile reutilizabile” (pentru copii de 3-14 ani), precum și un workshop de design vestimentar susținut de elevii Liceului Vocațional de Artă Târgu Mureș.

Programul zilei mai cuprinde un recital susținut de Radu Pol precum și o petrecere tematică anii `60-`90 ”Naftalina Party”, în Jazz & Blues Club. Duminică, 10 aprilie, de la ora 16.00, este programat workshopul ”Pictură pe genți textile”, susținut de Blaze, design store.

„Ne dorim să aducem împreună iubitorii de haine și obiecte vintage, care pot dona, expune sau explora în cadrul evenimentului. Sumele încasate în cadrul evenimentului vor fi folosite apoi pentru acțiunile de împădurire pe care asociația noastră le derulează în școli sau în comunitățile unde, din diverse motive, este necesar. Participanții sunt invitați să doneze un lucru pe care nu-l mai utilizează, pot cumpără un cadou pentru cineva drag sau pot expune hainele vintage din garderobă. Gesturile vor avea un triplu dividend: ecologic – prin practica de reutilizare a produselor, social – prin donaţia pe care o faci şi economic – prin cumpărăturile solidare”, au precizat reprezentanții Asociației Clean Wood CO2.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE