TEDxCornisa aduce la Târgu Mureș 19 speakeri de elită Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 481 Vizualizări

TEDxCornisa aduce la Târgu Mureș 19 speakeri de elită

Conferința TEDxCornisa, moderată de Mihai Morar, realizatorul podcastului “Fain&Simplu”, va avea loc sâmbătă, 27 mai, de la ora 10.00, la Teatrul Național Târgu Mureș.

Speakerii evenimentului sunt pr. Constantin Necula, Melania Medeleanu, Liana Stanciu, pr. Vasile Ioana, Olimpia Mireștean, Emil Constantinescu, Daniela Zeca Buzura, Paula Rusu, Laurențiu Șerban, Emil Dobrovolschi, Cristina Bâtlan, Emilia Șercan, Charlie Ottley, Ștefan Chihaia, Chef FOA, Mirela Retegan, Sandra O’Connor, Meda Neagoe și Denisa Florea.

„Vom avea ocazia să ascultăm poveștile a 19 oameni curajoși care și-au urmat visurile, au înfruntat obstacole și au făcut schimbări semnificative în viața lor și pentru lumea noastră. Vom învăța cum putem deveni versiunea noastră cea mai curajoasă și autentică. TEDxCornisa, poziționat ca un eveniment al comunității mureșene se află la ediția a treia, iar tema conferinței din 27 mai este CURAJ”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

TED reprezintă acronimul cuvintelor Technology, Entertainment, Design, fiind prezentat ca “cel mai bun tratament pentru creier” și “o călătorie în viitor”. În conferințele TED, care au ca misiune “idei care merită să fie răspândite”, unii dintre cei mai importanți gânditori și activiști ai lumii sunt invitați să împărtășească informații din domeniile de care sunt pasionați. Din aprilie 2009, conferințele TED au fost vizionate de peste 100 de milioane de ori, de mai mult de 18 de milioane de oameni.

Biletele la conferința TEDxCornisa din 27 mai, de la Teatrul Național Târgu Mureș, mai pot fi achiziționate de pe site-ul www.tedxcornisa.com.

Redacţia

Foto: Facebook TEDxCornisa

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE