Share
Home / Administratie / Fond pentru finanţarea activităţii de tineret. ONG-urile de profil, invitate la Consiliul Judeţean Mureş!

Fond pentru finanţarea activităţii de tineret. ONG-urile de profil, invitate la Consiliul Judeţean Mureş!

În conformitate cu prevederile articolului 28 din Legea tinerilor nr. 350/2006, cu modificările şi completările ulterioare, prin Hotărârea nr. 31/2017 privind aprobarea bugetului general al Judeţului Mureş pe anul 2017, Consiliul Judeţean Mureş a constituit Fondul pentru finanţarea activităţii de tineret, în valoare de 100.000 lei.

De asemenea prin Hotărârea nr. 51/2017 privind aprobarea programului anual de acordare a finanţărilor nerambursabile din bugetul general al Judeţului Mureş, pentru anul 2017, domeniul tineret a fost inclus printre domeniile pentru care se acordă finanţare nerambursabilă.

„În considerarea prevederilor articolelor 10 şi 28 alineatul (2) din Legea nr. 350/2006, Consiliul Judeţean Mureş invită în data de 4 mai 2017, ora 11.00, la sediul Consiliului Judeţean Mureş, Piaţa Victoriei nr.1, Tîrgu Mureş, organizaţiile neguvernamentale de tineret şi pentru tineret şi fundaţiile pentru tineret de pe raza judeţului Mureş, la o dezbatere având ca obiect stabilirea activităţilor ce vor fi finanţate din Fondul pentru tineret, prin raportare la domeniile principale de intervenţie, obiectivele specifice şi direcţiile de acţiune, stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 24/2015 privind strategia naţională în domeniul politicii de tineret pentru perioada 2015-20120”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Consiliului Judeţean Mureş.

Organizaţiile sunt rugate să confirme participarea la dezbateri cel mai târziu până la data de 3 mai 2017, ora 12.00, la adresa de e-mail szoverfi.gabriella@cjmures.ro, cu indicarea reprezentantului acestora.

Persoana  de contact pentru informaţii şi detalii suplimentare: Szövérfi Gabriella, telefon 0265-263211, interior 1213.

 

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Festivalul „Virginia Zeani” şi-a deschis porţile la Târgu-Mureş

A doua ediţie a Festivalului Internaţional de Operă „Virginia Zeani” a început luni, 18 iunie, …

Share
Share